Groep G: Clash tussen Real en AC Milan

Jarryd Naegels
| 20 reacties
Groep G: Clash tussen Real en AC Milan
Foto: © SC

De topaffiche vanavond staat op het prgramma in groep G. Real Madrid ontvangt daar AC Milan. De Italianen kunnen maar beter punten pakken in Bernabeu. Bij verlies kan Ajax immers over de Italianen wippen.

In groep G staat de absolute topper van de derde speeldag geprogrammeerd. Real Madrid neemt in Bernabeu op tegen AC Milan. De Italianen kunnen maar beter iets gaan rapen in Spanje. Bij verlies lijkt De Koninklijke niet meer bij te halen.

Mourinho is alvast van plan om twee keer de volle buit te pakken. “Wij winnen twee keer van Milan. Dan moet Ajax maar winnen van Auxerre”, voegde hij er in één klap aan toe. "Ik hoop wel dat Inzaghi niet speelt. Als hij speelt, hebben we een probleem."

De Amsterdammers moeten winnen als ze nog een kans willen maken op de volgende ronde. Martin Jol weet dat zijn ploeg het niet makkelijk zal hebben tegen Auxerre. “De Fransen hebben een goede ploeg met een paar uitblinkers.”

Programma

20.45u: Real Madrid – AC Milan
20.45u: Ajax – Auxerre

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties