Groep H: Arsenal en Shakhtar op zoek naar maximum

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Groep H: Arsenal en Shakhtar op zoek naar maximum
Foto: © SC

Koplopers Arsenal en Shakhtar Donetsk nemen het tegen elkaar op in het Emerates-stadium. De winnaar van het duel pakt een 9 op 9 en lijkt zeker van kwalificatie.

Arsenal en Shakhtar lieten nog niets liggen in hun groep. Vanavond komt daar bij één van beide teams sowieso verandering in. De winnaar van deze partij mag wellicht al op beide oren slapen. Een 9 op 9 moet immers volstaan om de volgende ronde te halen.

Bij The Gunners maakt wellicht kapitein Cesc Fabregas zijn rentree na één maand afwezigheid. Van Persie zal er nog niet bij lopen.

In het andere duel gaan Braga en Partizan Belgrado op zoek naar hun eerste punten. Voor de Portugezen is de kennismaking op het hoogste niveau vooralsnog geen succes geweest. Op de eerste speeldag kreeg het rammel bij Arsenal (6-0) en in de thuismatch tegen Shakthar verloor het ook kansloos (0-3). Straks mag het op zoek naar eerherstel tegen Anderlecht-killer Partizan.

Programma

20.45u: Arsenal – Shakthar Donetsk
20.45u: Sporting Braga – Partizan Belgrado

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties