Juhasz: "Het was niet mijn mooiste goal"

Juhasz: "Het was niet mijn mooiste goal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roland Juhasz speelde een onberispelijke wedstrijd in het hart van de paarswitte defensie. Hij beloonde zichzelf met een pracht van een goal.

Er zullen het hem niet veel spitsen nadoen: in een roterende beweging de bal met de hak van de voet buiten het bereik van de doelman leggen. "Toch is het niet mijn mooiste goal", aldus Juhasz. "De mooiste maakte ik met Hongarije tegen Italië. Een echt mooie volley. Mijn goal is echter niet het belangrijkste, wel de drie punten en de manier waarop we ze pakten."

"Ik wist niet echt hoe ik de bal ging raken, daar heb je altijd wat geluk bij nodig, maar ik had wel de bedoeling het zo te doen", lachte de Hongaar, die bijna niet aan de aftrap raakte. "Ik had enorme last van hoofdpijn, maar dankzij de medische staf ben ik toch aan de wedstrijd kunnen beginnen. Net voor de match begon, was de hoofdpijn weg."

Zoals veel van zijn collega's rekent Juhasz op een punt in Athene. "Ik wil eigenlijk nog niet aan die wedstrijd denken, maar volgens mij moeten we uitgaan van een punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties