Lazio blijft hoge toppen scheren in Serie A
Bram Coenen
| 12 reacties
Lazio blijft hoge toppen scheren in Serie A
Foto: © SC

Lazio Roma blijft aan de leiding in de Serie A. Het klopte vanmiddag Cagliari met 2-1. Juventus bleef steken op een gelijkspel bij Bologna.

Lazio Roma blijft in uitstekende doen in de Serie A. Vanmiddag kwam het in eigen stadion al na twintig minuten op voorsprong via Sergio Floccari, meteen ook de ruststand. Na rust leek Stefano Mauri de Romeinen zekerheid te verschaffen, maar Alessandro Matri bracht Cagliari toch opnieuw in de wedstrijd. Verder kwamen de bezoekers echter niet meer, zodat Lazio onbedreigd leider blijft in de stand. Cagliari komt stilaan in acuut degradatiegevaar na deze nieuwe nederlaag.

Juventus kwam op bezoek bij Bologna niet verder dan een 0-0 gelijkspel en blijft zo in de ruime subtop hangen. Daarin bevindt zich ook Udinese na een 2-1 thuiszege tegen Palermo. Mehdi El Mouttaqi Benatia de thuisploeg voor rust op voorsprong, en vlak na rust verdubbelde Antonio Di Natale de stand. Mauricio Pinilla bracht Palermo nog terug in de wedstrijd, maar verder kwamen de bezoekers niet. Ook Palermo blijft zo hangen in de ruime subtop.

In de andere duels van deze namiddag rekende Lecce thuis met 2-1 af met Brescia, versloeg Chievo Cesena met dezelfde score en klopte Genoa met het kleinste verschil (1-0) Catania. Later vanavond komt Internazionale nog in actie tegen Sampdoria.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties