Woluwe ziet kansen tegen gewond dier Zulte Waregem

Fabian Morren
| 3 reacties
Woluwe ziet kansen tegen gewond dier Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

White Star Woluwe droomde eigenlijk van een topaffiche tegen Standard of Anderlecht, maar de derdeklasser lootte Zulte Waregem. Sébastien Dufoor ziet mogelijkheden voor de derdeklasser.

"Het is geen doel op zich om ver door te stoten in de Beker van België", zo zegt Dufoor (ex-Roeselare). "Maar als je onze resultaten en die van Zulte Waregem naast elkaar legt, is het wel een ideaal moment om hen te treffen. Wij zitten in een goede periode en daarom sluit ik niet uit dat we voor de verrassing kunnen zorgen."

Zulte Waregem zit inderdaad in een lastige periode, al zullen de spelers zich willen bewijzen voor hun nieuwe trainer Hugo Broos. "Misschien vinden ze de beker bijkomstig en geven ze de voorkeur aan de competitie. De kans zit er dus in dat ze met een B-elftal komen", aldus Dufoor.

Zulte Waregem moet het stellen zonder de geblesseerden René Sterckx en Kevin Roelandts. Stijn Minne en Steve Colpaert zijn nog onzeker. Woluwe staat vierde in de derde klasse B. Zulte Waregem kan dus maar beter op haar hoede zijn vanavond.

Wat denkt BWIN over de match?

Zulte Waregem is natuurlijk favoriet. White Star Woluwe kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een zege van de derdeklasser. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Zulte Waregem de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 202,5 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Woluwe wint, dan scoort u 1050 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties