STVV: "Kunnen resultaat neerzetten op G. Beerschot"

STVV: "Kunnen resultaat neerzetten op G. Beerschot"
Foto: © SC

STVV bengelt nog steeds onderaan het klassement. Technisch directeur Guy Mangelschots bevestigt echter dat het vertrouwen in trainer Guido Brepoels groot is. Ook na de bekeruitschakeling in Doornik.

“Het is mijn taak om de rust in de tent te bewaren en dat doe ik door het vertrouwen in Guido uit te spreken”, aldus Mangelschots in HLN. “Het zijn geen loze woorden, want ze komen recht uit mijn hart.”

“Maar ook vanuit de spelersgroep is er geen enkel signaal gekomen dat zou kunnen suggereren dat ze niet meer achter hun trainer zouden staan.”

Vanavond trekt STVV naar Germinal Beerschot, een andere club in problemen. “Op papier is Beerschot een ploeg die wij moeten aankunnen. Maar veel zal afhangen van de manier waarop wij aan die wedstrijd beginnen. Als we van in het begin een stevige organisatie op poten zetten ben ik er zeker van dat wij een goed resultaat zullen neerzetten.”

“We hebben de laatste twee dagen veel gepraat en ik heb toch het gevoel dat het in de hoofden terug goed zit. Hopelijk tonen ze dat ook op het veld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties