Nieuw gelijkspel voor sterk Roda JC, AZ klopt Feyenoord

Steurbaut Kersten
| 1 reacties

De opmars van Roda JC wordt gestuit. Na een gelijkspel tegen NEC bleven de Limburgers ook tegen Willem II op een gelijkspel steken. De Tilburgers maakten in de slotfase de 2-2. AZ smeerde Feyenoord een nieuwe nederlaag aan.

Roda JC begon als een wervelwind aan de wedstrijd en kam na negen minuten verdiend op voorsprong via Willem Janssen. De club van Harm Van Veldhoven liet echter na om Willem II al snel helemaal uit te tellen. Bij de eerste kans voor de bezoekers was het dan nog meteen raak via Andreas Lasnik.

Ook na de rust bepaalde Roda JC de wet. Janssen leek met zijn tweede treffer de drie punten thuis te houden, maar in de laatste minuut bezorgde Sheotahul Willem II een onverdiend punt.

Een week na de blamage in Eindhoven heeft Feyenoord opnieuw een topper verloren. Deze keer gingen de Rotterdammers onderuit op bezoek in Alkmaar. Holman en Pellè zetten AZ op een dubbele voorsprong.Castaignos milderdenog tot 2-1.