Defour: "Ik mag basisplek opeisen bij de Rode Duivels"

Jarryd Naegels
| 36 reacties
Defour: "Ik mag basisplek opeisen bij de Rode Duivels"
Foto: © SC

Steven Defour denkt dat hij in het verleden te weinig aan zijn eigen toekomst heeft gedacht. De middenvelder meent dat hij evengoed ergens anders had kunnen spelen. "Ik had bepaalde zaken moeten doordrukken."

Ondanks de interesse van onder andere Liverpool bleef Defour ook dit jaar gewoon bij Standard. “Het was echt moeilijk in het begin. Aanvallend zaten we niet dik en verdedigend kwam de ene fout na de andere. Niemand was in vorm en de meesten waren bezig met een transfer.”

“Spelers als Witsel en ik konden de ploeg naar een hoger niveau tillen. Toen er versterkingen bijkwamen is alles ook beginnen draaien. Dat was nodig, want stel je maar eens voor dat je weer een seizoen zoals vorig jaar meemaakt.”

“Momenteel heb ik geen basisplaats bij de Rode Duivels”, begint hij over de nationale ploeg. “Ik denk wel dat ik die kan opeisen. Al ga ik geen spelers van Manchester City en Bayern München op hun donder geven. Als ik naar een grote club ga, zal ik automatisch wel meer respect krijgen.”

“Spijt dat ik dan niet naar Ajax ben gegaan? Neen, want we zijn hier nadien nog twee keer kampioen geworden en ik heb de gouden schoen gewonnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties