Koster: "We kunnen iets bereiken met deze groep"

Jarryd Naegels
| 109 reacties
Koster: "We kunnen iets bereiken met deze groep"
Foto: © SC

Club Brugge trekt vanavond naar Germinal Beerschot in de Cofidis Cup. Coach Adrie Koster weet dat het geen makkelijke match zal worden, maar heeft toch vertrouwen in een goede afloop. “Deze partij is belangrijk.”

“Het is een zware loting. Dit duel is belangrijk voor ons. Dat komt niet door de mindere resultaten van de voorbije weken, maar dat is zo omdat het beker is. Dat is nog steeds de kortste weg naar Europa.”

De coach en zijn staf kregen al heel wat kritiek over zich heen de afgelopen weken. “De algemene verantwoordelijkheid ligt bij mij. Het is niet de schuld van Balette (die is verantwoordelijk voor de stilstaande fases, red.) dat we veel goals binnen krijgen op stilstaande fases. De staf blijft samen en ik ga door met deze mensen.”

“Het kan wel zijn dat er een psycholoog zal bijkomen. Ik wil niet zeggen dat dit de oplossing is, maar het is iets waar ik voor open sta. Misschien dat die persoon zaken kan bovenhalen die niet met het voetbal te maken hebben.”

Voorzitter Paul Jonckheere kondigde aan dat er transfers zullen gebeuren komende winter. “Het is niet zo dat we niet meer in deze groep geloven. Extra krachten kunnen we evenwel goed gebruiken. Ik geloof echter nog altijd dat we met deze groep iets kunnen bereiken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties