Hanstveit: "Geen focus op verloren topmatchen"

Nico Wieme
| 3 reacties
Hanstveit: "Geen focus op verloren topmatchen"
Foto: © SC

De eerste Gentspeler die de pers te woord stond na de 0-2-nederlaag tegen Anderlecht was Erlend Hanstveit. De Noor mocht nog eens opdraven centraal in de defensie. "Bij Dury moet je er nooit op rekenen te spelen. Hij is zo onvoorspelbaar."

Erlend Hanstveit verdrong Stef Wils naar de bank. "Bij Francky Dury moet je er nooit op rekenen te spelen. Bij hem weet je nooit. Ik vond de spanning in de match groter dan de kwaliteit, vooral in de eerste helft. Na de pauze werd er opener gespeeld. Je kon bij beide teams voelen dat het een belangrijke wedstrijd was. Dat we in de vier toppers geen enkel punt sprokkelden? Daar zijn we niet op gefocust. Tegen Anderlecht speelden we gewoon niet onze beste match."

Over de scheidsrechterlijke beslissingen wou de Noor niet veel kwijt. "We wisten op voorhand dat de landskampioen over een sterk geheel beschikt. Het is dan ook een harde match geworden. Jullie kunnen zelf oordelen over de strafschopgevallen, jullie hebben vanuit de perstribune daar een beter zicht op. Het is nu trouwens toch te laat om daar bij stil te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties