Dirar heeft het begrepen: "Ik zal twee keer nadenken nu"

Jarryd Naegels
| 39 reacties
Dirar heeft het begrepen: "Ik zal twee keer nadenken nu"
Foto: © SC

Nabil Dirar zit weer bij de grote jongens in Jan Breydel. Club Brugge-coach Adrie Koster vergaf hem nog een laatste keer. “Ik zal twee keer nadenken nu voor ik reageer.”

Dirar zat een drietal weken bij de beloften nadat hij was uitgevlogen tegen Koster. Die haalt hem nu toch terug bij de A-kern. “Echt opgelucht ben ik niet”, verrast de Marokkaan. “Daarvoor is er te veel gebeurd de laatste tijd. Ik weet wel dat ik fout zat.”

Volgens de creatieveling heeft blauw-zwart hem alvast gemist. “We hebben ondertussen veel verloren. De ploeg heeft me wel gemist. We moeten nu voluit voor de titel gaan. Club gelooft alvast nog in mij, anders kreeg ik deze kans niet meer.”

Het was al de derde keer sinds hij bij Brugge speelt, dat Dirar naar de B-kern is verwezen. “De eerste week was enorm zwaar. Ik dacht meteen aan een transfer naar het buitenland."

"Gelukkig dat er veel spelers met mij hebben gesproken. Veranderd ben ik echter nog niet. Maar ik heb het wel begrepen nu. Ik zal de volgende keer twee keer nadenken voor ik reageer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties