Radzinski: "Ik lag bijna in het ziekenhuis"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Radzinski: "Ik lag bijna in het ziekenhuis"
Foto: © SC

Tomasz Radzinski is er nog niet goed van. De Poolse Canadees werd donderdag op training geslagen en geschopt door ploegmaat Benjamin Nicaise. “Als ik niet uitwijk, dan lig ik nu in het ziekenhuis”, aldus Radzinski.

Wat is er nu eigenlijk gebeurd? “Ik heb tijdens een partijvorm geroepen dat Benjamin zijn man moest volgen”, zegt Radzinski in GvA. “En ja, ik heb daar een 'fucking hell' aan toegevoegd. Meer was het niet. Daarop heeft Nicaise me aangevallen.”

“Hij sloeg en schopte. Andere spelers en de trainer hebben hem van mij weggehaald. Ik schrok me rot, wist niet wat er gebeurde. Er zat echt ongelooflijk veel woede in hem. Maar goed dat Eric Van Meir ook een sterke jongen is, anders…”

Nicaise kwam zich nog niet excuseren. “Ik verwacht ook niet dat hij dat ooit zal doen. Ik zit nu mijn derde seizoen bij Lierse, ben hier gekomen met het idee mee te proberen van deze club een goede subtopper in eerste klasse te maken. Al wat ik doe, doe ik in het belang van de ploeg. Bij zo'n uitval van Nicaise heb ik niet het gevoel dat hij dat ook wil.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties