KVV.Zelzate nekt Ursel in de tweede helft.

Hendrik De Vriesere
KVV.Zelzate nekt Ursel in de tweede helft.
Foto: © SC

De tweede in de stand KVV.Zelzate was de bezoekende ploeg op Ursel, het kon een moeilijke partij worden voor de kanaaljongens. in de eerste helft was het Ursel die in de aanval trok maar zonder resultaat, maar na rust kon Zelzate de volle buit binnenhalen

Ursel-KVV 0-1

Verdiende zege na betere tweede helft.

 

Over de eerste helft valt er weinig te schrijven. Door een teveel aan balverlies langs beide zijden, was er van enig spektakel, weinig sprake. De enige kans op een doelpunt viel net voor de rust toen Tom De Neve de bal probeerde binnen te koppen net onder de lat. Keeper, Kjell Meulewater behoedde zijn ploeg door met een ultieme reflex de bal over de lat te porren.

 

Tien minuten na de rust slalomde, Mathieu Ost door de verdediging, het daaropvolgend schot belandde op de paal. Hakim Boucheta bediende de mee opgerukte Kevin Druwé, die langs de lijn zijn belager in de wind zette, een voorzet afleverde, die Niek Van Sprundel(65’), half vallend met het hoofd tegen de netten prikte.

Vijf minuten later kon de score opgevoerd worden na een grondscherende voorzet van Mathieu die door Hakim niet kon benut worden. Ursel kon aanvallend weinig tentoon spreiden, enkel op een vrijschop moest Frederique De Vleesschauwer tussen komen. KVV probeerde de counter te hanteren  vooral via de ingekomen Darryl Radwidjan en ei zo na slaagde deze in het opzet, alleen op doel afgaande vond hij de keeper een paar keer op zijn weg.

Komende zondag krijgt KVV, Bassevelde op bezoek, waarbij meerdere spelers, die deel uitmaakten van de club, het eerste jaar van de fusie.

 

Besluit:Verdiende overwinning, gezien de tweede helft

 

Opstelling: De Vleesschauwer Frederique-Hebberecht Joachim(77’De Guchteneire Lucas)-De Neve Tom-Kjell Vandevyvere- Bogaert Ennio-Cox Stephen(67’ Radwidjan Darryl)- Druwé Kevin-Van Sprundel Niek- Hebberecht  Jorgen-Ost Mathieu-Boucheta Hakim(89’Ost Christophe)

 

Gekwetstenboeg: Niko De Letter, Sluit aan bij de groepstraining

                                    Kristof Janssens: Teenkwetsuur 

                                    Oliver Van Der Maat, spierscheur

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties