Thijs: "Match die alle kanten uit kan"

Ruben Philippe
| 12 reacties
Thijs: "Match die alle kanten uit kan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De topper van de zeventiende speeldag is ongetwijfeld het duel tussen Racing Genk en AA Gent. Bernd Thijs is nog onzeker voor zijn terugkeer naar de Cristal Arena. De middenvelder stelt de beslissing uit tot vlak voor de aftrap.

Afgelopen weekend liet Thijs zich vervangen omdat zijn hamstrings opnieuw op speelden. De kapitein kon deze week nog niet met de groep meetrainen, maar hoopt wel te kunnen spelen vrijdag. "Als de match in Genk op zaterdag of zondag gespeeld was, was er geen probleem. Nu is het nipt", aldus Thijs in HBvL.

De middenvelder heeft nog een verleden bij de competitieleider, maar het is al enige tijd geleden dat hij nog eens tussen de lijnen stond in de Cristal Arena. "Ik keer altijd graag terug naar Genk. Maar dat plezier was me de laatste jaren helaas niet gegund. Het is al sinds 2008 geleden dat ik in de Cristal Arena op het veld stond."

De trip naar Genk wordt geen sinecure voor AA Gent. "Ik onderschat dit Genk niet. Het is een goeie ploeg, die zich bovendien uitsluitend op de competitie kan richten. De afwezigheid van De Bruyne en Vossen betekent natuurlijk een aderlading. Toch hebben ze genoeg materiaal om dat op te vangen. Ik verwacht dan ook een match die alle kanten uit kan", aldus de aanvoerder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties