AC Milan blijft steken op gelijkspel bij Sampdoria
Bram Coenen
| 1 reacties
AC Milan blijft steken op gelijkspel bij Sampdoria
Foto: © SC

AC Milan is vanavond niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel bij Sampdoria. Naaste achtervolger Lazio kan zo mits winst zondag tot op één punt naderen.

AC Milan was op bezoek bij Sampdoria heer en meester in de eerste helft. Zowel Robinho als Kevin-Prince Boateng en Zlatan Ibrahimovic stuitten echter keer op keer op een beresterke doelman Gianluca Curci. Net voor de pauze was het dan toch prijs voor de bezoekers wanneer Robinho na een knappe combinatie met Ibrahimovic de openingstreffer tegen de netten kon prikken.

Ander spelbeeld na de pauze, toen Sampdoria plots het initiatief nam. AC Milan kon de druk eerst nog wel afhouden, maar iets voor het uur kon Giampaolo Pazzini de bordjes toch opnieuw in evenwicht brengen. Het startsein voor de bezoekers om opnieuw wakker te worden, maar verder kwam het niet meer ondanks verwoede pogingen van Robinho en Clarence Seedorf.

AC Milan blijft ook na dit gelijkspel leider in de Serie A, al kan Lazio mits winst zondag tegen Catania tot op één punt naderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties