Cavens: "Misschien gaan de ogen nu open"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Cavens: "Misschien gaan de ogen nu open"
Foto: © SC

Lierse werd zaterdag door Standard vernederd. Ook voor ervaren rot Jurgen Cavens, ingevallen na een uur, was het zwaar om te verteren. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, aldus de spits.

Het had anders kunnen lopen, stelt Cavens. “We starten goed en krijgen in de eerste tien minuten drie kansen. Jammer dat we ze niet kunnen afmaken, anders had het een andere wedstrijd kunnen worden.”

“Daarna slikken we te makkelijk doelpunten. Na de rust probeer je terug organisatie in de ploeg te brengen, maar de kopjes gingen iets te snel naar beneden. Zo werd het nog een heel pijnlijke avond.”

De crisis op Lierse wordt met de dag groter. “We moeten de kopjes terug bij elkaar steken”, zegt Cavens. “En als spelersgroep reageren en opstaan. Het is vijf voor twaalf. Misschien kan deze pandoering de ogen doen open gaan. Er is nu genoeg gezegd en geschreven, nu moeten we op het veld reageren en blijven geloven in een nieuwe start. Misschien kan dat volgende week tegen KV Mechelen.”

Er wordt veel geschreven over de slechte sfeer bij Lierse, met als dieptepunt de hetze rond Benjamin Nicaise. “Als de resultaten minder zijn, wordt er overal wel iets gezegd. We moeten dat achter ons laten. Alleen Lierse telt en het wordt tijd dat we dat beseffen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties