Naessens: "Broos wil geen nieuwe spelers"

Fabian Morren
| 4 reacties
Naessens: "Broos wil geen nieuwe spelers"
Foto: © SC

Willy Naessens kan tevreden zijn. De voorzitter van Zulte Waregem zag de resultaten onder trainer Hugo Broos gevoelig verbeteren. Al moet hij wel vrezen voor een vertrek van Steve Colpaert naar Anderlecht.

"Niemand van de sterkhouders mag weg. Dat is niet aan de orde", benadrukt Naessens in Het Nieuwsblad. "Het is perfect mogelijk dat Broos uit zijn evaluatie laat blijken dat hij met dezelfde kern wil verder werken. Dus zonder dat er iemand bijkomt of weg moet."

Volgens Naessens komt er tijdens de winterstop wellicht geen versterking. "We hebben een mooie spaarpot. Er is budget beschikbaar. Maar ik denk niet dat Broos er iemand bij zal willen."

Zulte Waregem presteert onder Broos beter dan onder De Roover. "Het zou dom zijn om te verkondigen dat we top-zes willen", aldus Naessens. "We staan misschien maar zes punten van een Play-Off 1-plaats, maar dat is veel in het huidig systeem. Op dit moment hebben we nog punten te weinig. Daarom moeten we zoveel mogelijk proberen te winnen en zien waar we uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties