Mignolet blij met een nieuwe basisplaats

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Mignolet blij met een nieuwe basisplaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet (foto) stond gisteren weer in het doel van Sunderland. Hij hield de nul op het bord in Fulham. Vrijdag kreeg hij te horen dat hij zou spelen nu de eerste doelman Craig Gordon weer geblesseerd is.

"Craig Gordon kwam het me vrijdag zelf vertellen dat hij geblesseerd was en dat ik zaterdag wellicht weer in de goal zou staan. Ik moest nu enkele duels vanaf de kant toekijken en natuurlijk wil je spelen. Het deed me deugd weer eens in de basis te kunnen staan", aldus Simon Mignolet op de webstek van Sunderland.

Manager Steve Bruce was na de wedstrijd op Fulham waar Mignolet weer feilloos keepte weer lovend over onze landgenoot. Hij was de ex-STVV'er dankbaar voor één bepaalde redding. "Mignolet heeft al enkele prachtige reddingen gedaan en hij deed het nu weer goed. Hij heeft voor ons een punt gered."

Mignolet blijft er vooralsnog bescheiden bij. "Er voorzet van hen viel in de kleine rechthoek en er ontstond een scrimmage voor mij. Gelukkig kon ik anticiperen op het schot dat volgde en hield ik de bal met twee benen uit doel. In zo'n situaties moet je ook wel wat geluk hebben, maar zo'n redding is wel leuk."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties