Ferguson haalt voor topper uit naar fysiek spel Arsenal

Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Ferguson haalt voor topper uit naar fysiek spel Arsenal
Foto: © SC

Vanavond strijden Manchester United en Arsenal om de eerste plaats in de Premier League. Sir Alex Ferguson kijkt alvast vooruit.

"Onze wedstrijden tegen Arsenal zijn altijd op het scherpst van de snede. We moeten ons niet laten leiden door geluiden dat Arsenal altijd maar mooi voetbal speelt. Ook zij kunnen flink om zich heen schoppen. Hun coach, Arsené Wenger, heeft zich een beetje in deze situatie gemanoeuvreerd door eerder dit seizoen een paar ploegen terecht te wijzen dat ze veel te hard speelden tegen The Gunners."

"Ik ken Arsené goed genoeg om te weten dat hij dat ook meent. Maar andere managers die tegen Arsenal hebben gespeeld, vertelden me dat Arsenal eigenlijk een van de hardste ploegen in de Premier League is. En dat Arsenal weer even fysiek is als in de dagen van Martin Keown."

"Natuurlijk kan dit Arsenal mooi en leuk voetbal spelen en hebben ze ingewikkelde, doch prachtige aanvalspatronen. Maar de ploeg heeft een scherp randje. Het zijn in ieder geval niet de lieverdjes waar de bewonderaars van Arsenal ze voor houden. Er zijn niet voor niets al vier spelers van Arsenal van het veld gestuurd."

"Daarnaast wil ik onze supporters oproepen om die treiterende spreekkoren richting Wenger achterwege te laten. Hij verdient beter. Veel beter", eindigt Ferguson zijn betoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties