Jans: "Tevreden met inzet van de jongens"

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Jans: "Tevreden met inzet van de jongens"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heerenveen-trainer Ron Jans boekte gisteren een knappe zege met zijn team tegen FC Twente. Het werd maar liefst 6-2 met drie treffers van Assaidi.

"Dit was de vijfde wedstrijd op rij dat we een goede prestatie neerzetten", zegt Ron Jans. "Helaas was het resultaat niet altijd goed. Tegen Twente kwam alles er uit en dat was prachtig om te zien."

"Na de bekeruitschakeling tegen NAC hebben we de knuppel in het hoenderhok gegooid. Iedereen moet zijn taak uitvoeren en in dienst van het elftal spelen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar als we dit niveau volhouden stijgen we absoluut op de ranglijst."

"Als je goed speelt en resultaat haalt, kan het snel gaan. De ploeg toont op dit moment een ongekende werklust. Dat moeten we vasthouden. Voorheen neigden we soms naar gemakzucht en dat kan niet. Je kunt geen moment verslappen, want dan gaat het mis."

"We hebben aangetoond ons met de subtop te kunnen meten en vandaag is gebleken dat we het ook de top moeilijk kunnen maken. We krijgen na de winterstop nog mooie wedstrijden tegen zware tegenstanders. Dan moeten we het opnieuw laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties