Perisic over Carré: "Ik heb een fout gemaakt"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Perisic over Carré: "Ik heb een fout gemaakt"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Een tijdje geleden zette Ivan Perisic de nacht voor de wedstrijd tegen Germinal Beerschot een stapje in het Antwerpse nachtleven. De Kroaat komt op Club TV een eerste keer terug op zijn uitspattingen met Jade Foret en Didier Drogba in dancing Carré.

Het verhaal raakte bekend nadat de Kroaat in de kleedkamer foto’s toonde van de bewuste nacht. “Ik heb toen een fout gemaakt”, beseft Perisic. “Ook al ben ik maar een uur à anderhalf uur gebleven. Ik heb me daarvoor bij iedereen al geëxcuseerd.”

“Ik had dat nooit mogen doen. Wij haalden toen ook slechte resultaten. Als we die match hadden gewonnen, dan zou hier niemand over praten. Maar ik heb dus geen geluk gehad”

Ook over de lange lokken en de Afrikaanse haarsnit van Perisic stonden de kranten vol. De Kroaat had samen met Ryan Donk en Vadis Odjidja een weddenschap lopen wie het langste zijn haar liet groeien.

“We hebben onder elkaar nog eens over die weddenschap gepraat en beslist dat het wellicht beter zou zijn om er mee te stoppen. We hebben de rekening van het etentje nu gewoon onder elkaar gedeeld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties