Samy: "Fans, ik ben verbolgen"

Fabian Morren
| 50 reacties
Samy: "Fans, ik ben verbolgen"
Foto: © SC

Maged Samy heeft in een open brief uitgehaald naar de fans van Lierse. Die plannen zaterdag acties om hun ongenoegen te uiten over de huidige gang van zaken bij hun club.

"Ik ben echt verbolgen als ik merk dan een groep supporters van plan is om bij de volgende match gedurende tien minuten de ploeg de rug toe te keren. We bevinden ons in een moeilijke situatie en we hebben echt elke kans nodig om te winnen. Als we winnen, doen we dat samen en na tien minuten is het misschien al te laat omdat mensen ervoor kozen om er niet bij te zijn", laat Samy weten in de brief.

"Het verbaast me ook dat jullie een periode van drie jaar waarin hier voortdurend inspanningen geleverd werden als een mislukking zien. Ondanks het feit dat we in die drie jaar opnieuw naar eerste klasse promoveerden. Andere clubs in tweede klasse blijven daar tien jaar en langer vastzitten. Geraken er nooit meer uit", luidt het bij de Egyptische eigenaar.

"In de plaats van te kopiëren wat andere supporters doen tegen hun club (GBA en Charleroi) zou het beter zijn om onze eenheid te bewaren. Om op die manier uit de gevarenzone te geraken en te bouwen aan een goed volgend seizoen."

"Het is jullie recht om volgende zaterdag te protesteren. Maar als jullie tien minuten te laat binnen komen, zal ik tien seconden recht staan. Aanvankelijk was ik van plan om in dat geval recht te staan en naar huis te gaan. Maar dan zou ik Lierse niet meer hebben kunnen aanmoedigen. Mijn ploeg aanmoedigen is voor mij belangrijker dan mijn frustraties te tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties