Groep H: Stuttgart zet de kers op de taart

VfB Stuttgart toonde in zijn laatste wedstrijd dat het een waardige groepswinnaar is. De Duitsers wonnen met 5-1 tegen Odense. Ook Young Boys was al zeker van de volgende ronde.

Stuttgart won vijf keer in de zes kwalificatiewedstrijden. Gebhart opende de score voor de Duitsers voor de rust. Na de pauze liep Stuttgart uit naar 4-0 na een own goal en doelpunten van Gentner en Pogrebnyak. Utaka kon de eer nog redden voor Odense, maar in blessuretijd lapte Marica er toch nog een vijfde bij.

Young Boys had ook niets meer te winnen en dat was er aan te zien. Getafe kon na een kwartier al op voorsprong komen via Sardinero en dat was ook de enige treffer in de wedstrijd. Kaarten waren er des te meer: acht in totaal en mooi verdeeld tussen beide ploegen.