Anele: "Cruciale weken voor mijn carrière"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Anele: "Cruciale weken voor mijn carrière"
Foto: © SC

De naam van Ngongca Anele wordt al enkele maanden gelinkt aan een transfer. Voorlopig heeft de Zuid-Afrikaan van Racing Genk nog geen beslissing genomen. “Maar de komende weken zijn cruciaal voor mijn carrière”, zegt de verdediger.

Anele heeft nog een contract tot 2012, maar het ziet er niet naar uit dat hij nog zolang in de Cristal Arena zal rondlopen. Fenerbehçe en Hannover 96 hebben al een bod uitgebracht en ook uit Engeland is er interesse.

“Ik kan er heel weinig over vertellen”, zegt Anele in HBvL. “Maar het zijn niet de minste namen. Fenerbahçe is een grote club en Hannover staat derde in Duitsland. Dat zijn voorstellen waar ik als kleine Zuid-Afrikaanse jongen alleen maar van kon dromen.”

Anele laat alles aan zijn manager over. “De volgende weken zijn cruciaal voor mijn carrière. Daarom keer ik tijdens de korte winterstop ook niet terug naar Zuid-Afrika. Hoe graag ik mijn vriendin, dochtertje en familie ook zou terugzien.”

Toch wil Anele de deur bij Racing Genk niet dichtslaan. “Ik zit hier goed. Dit is een fantastische club en we staan op kop. Het maakt mijn beslissing nog moeilijker.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties