Juventus profiteert niet van verlies AC Milan

Juventus heeft niet optimaal kunnen profiteren van het verlies van AC Milan. De Oude Dame kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Chievo Verona.

Chievo miste in de eerste helft zelfs een strafschop. Michele schoot zwak in en Juventus kwam een kwartier later wel op voorsprong. Quagliarella scoorde voor de ploeg uit Turijn. Juventus moest dan een rode kaart van Giandonato incasseren en in de slotfase kreeg het nog een tegentreffer te slikken. Pellisier zorgde ervoor dat Juve op vijf punten van Milan blijft.

Napoli kon in blessuretijd wel het laken naar zich toetrekken. In blessuretijd scoorde Cavani de enige treffer in de wedstrijd tegen Lecce. Daardoor komt Napoli op de tweede plaats op drie punten van AC.