Moeder Konchesky noemt Liverpool "crap"

Yves Dekoning
| 15 reacties
Moeder Konchesky noemt Liverpool "crap"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moet Paul Konchesky in januari Liverpool alweer verlaten? Sinds zijn komst van Fulham ligt hij regelmatig onder vuur en nu haalde zijn moeder zwaar uit naar Liverpool FC en de fans van de club.

Toen Paul Konchesky zijn transfer naar Liverpool realiseerde, was zijn moeder daar niet gelukkig mee. Carol Konchesky liet toen al weten dat ze haar zoon niet zou volgen omdat ze niet hield van de manier waarop de inwoners van Liverpool spreken. Nu heeft moeder Konchesky nog eens van zich doen spreken via Facebook.

Carol Konchesky noemde de Liverpoolfans "scouse scum". Ook noemde ze het team "crap". Verder stond er op Facebook te lezen dat ze moeten stoppen met leven in het verleden en dat haar zoon nooit Fulham had mogen verlaten. Ondertussen is het bericht verwijderd. De club reageerde al: "De uitlatingen van mevrouw Konchesky zijn ongepast. Het blijft echter een familiezaak."

Liverpool betaalde Fulham zes miljoen euro voor Konchesky. De 29-jarige Engelsman volgde manager Roy Hodgson en is voor hem eerste keuze op de linksachter. Zowel Hodgson als Konchesky moeten steeds meer kritiek slikken.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties