Delferiere stelt rapport op van gedrag Conceicao

Ruben Philippe
| 32 reacties
Delferiere stelt rapport op van gedrag Conceicao
Foto: © SC

Sergio Conceicao was afgelopen vrijdag niet tevreden met de wedstrijd van Standard en liet dat duidelijk merken. De assistent- trainer zorgde na het laatste fluitsignaal voor een opstootje.

Standard verloor afgelopen vrijdag met 2-1 van KV Kortrijk. Na het laatste fluitsignaal onstond er nog heel wat tumult. Scheidsrechter Sebastien Delferiere zag de commotie en maakte een rapport op. "Ik begrijp de reactie van Standard. Het is nooit prettig om te verliezen met een waarschijnlijk ongeldig doelpunt. Toch denk ik dat sommigen de limieten hebben overschreden", doelt de scheidsrechter op Conceicao. "Ik ga dat nu ook rapporteren. Conceicao was iets te agressief tegenover mij. Het is nu aan het Sportcomité om een eventuele sanctie op te leggen."

Over zijn eigen arbitrale prestatie was Delferiere duidelijk. "Ik denk niet dat alles slecht was, maar er zijn natuurlijk altijd dingen voor verbetering vatbaar. Ik heb zeker veel dingen bijgeleerd. Het zou pretentieus zijn om op 29-jarige leeftijd en twintig wedstrijden in eerste klasse te zeggen dat ik niets meer te leren heb", aldus de evaluatie van Delferiere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties