Balotelli: "Alleen Messi is klein beetje beter dan mezelf"

Jarryd Naegels
| 20 reacties
Balotelli: "Alleen Messi is klein beetje beter dan mezelf"
Foto: © SC

Mario Balotelli heeft nog eens van zich laten horen. De Italiaan van Manchester City gaf een interview en zei naar goede gewoonte enkele opvallende dingen. “Jack Wilshere? Nog nooit van gehoord.”

De spits van City werd door de Italiaanse krant Tuttosport uitgeroepen tot beste jongere onder 21 jaar in Europa. Hij won die award nipt voor Arsenal-middenvelder Wilshere en Atletico Madrid-doelman David de Gea. “Jack wie?”, vroeg Balotelli zich af.

“Ik ken hem niet. De volgende keer dat we tegen Arsenal spelen, zal ik oppassen. Misschien is het aangewezen dat ik mijn gewonnen trofee laat zien aan hem dan. Zo maak ik hem erop attent dat ik de winnaar ben”, denkt Balotelli.

De niet meteen bescheiden spits gaat zelfs nog een stapje verder. “Het is normaal dat ik deze trofee heb gewonnen. Twee jaar geleden was ik negende en vorig jaar eindigde ik vierde. Het was nu dus logisch gezien aan mij om te winnen. Ik verdien deze trofee. Er is eigenlijk nog maar één speler die een klein beetje beter is dan mezelf en dat is Messi.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties