Koster: "Er zijn al trainers voor minder ontslagen"

Fabian Morren
| 33 reacties
Koster: "Er zijn al trainers voor minder ontslagen"
Foto: © SC

Na de 0-2-nederlaag van afgelopen weekend tegen Anderlecht wacht Club Brugge zondag al een nieuwe loodzware opdracht. Blauw-zwart trekt naar AA Gent. "Zondag moeten we er staan", aldus Adrie Koster.

"Ik denk dat iedereen er donders goed van doordrongen is dat AA Gent een heel belangrijke wedstrijd is. De druk op de spelers, de trainersstaf en de hele club wordt groter", zegt de coach van Club Brugge. (VRT)

"Zelf zie ik de match in Gent en die tegen Charleroi niet als een ultimatum. Ik doe gewoon mijn uiterste best, ga voor zes op zes en dan zien we wel hoe het zich ontwikkelt. Maar ik weet wel dat die twee wedstrijden en eventuele transfers tijdens de winterstop zullen bepalen of we al dan niet uit het dal zullen kruipen", zo vertelt Koster.

Koster beseft dat het niet evident is dat hij na de matige resultaten nog steeds de coach is. "Er zijn trainers voor minder ontslagen, maar ik heb hier altijd de volle steun gekregen. Ik ga er nog steeds maximaal voor."

"Of ik nog steun voel van de hele club? Die wordt wat minder, maar dat is meestal zo als het minder gaat. Sommigen steunen je langer dan anderen. Of sportmanager Luc Devroe mij nog steunt? Dat moet je aan hem vragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties