McClaren overleeft tweede crisisberaad bij Wolfsburg

McClaren overleeft tweede crisisberaad bij Wolfsburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve McClaren blijft voorlopig aan als trainer van VfL Wolfsburg. Het bestuur van de Duitse club hield vandaag beraad over zijn positie naar aanleiding van de pijnlijke bekernederlaag tegen Energie Cottbus en de matige prestaties in de competitie.

De bekernederlaag tegen tweedeklasser Cottbus gisterenavond zorgde voor een storm van protest, maar het bestuur van Wolfsburg behoudt het vertrouwen in de Engelsman. Vorige week sprak manager Dieter Hoeness ook al openlijk het vertrouwen in de trainer uit.

McClaren verhuisde deze zomer van het Nederlandse FC Twente, waarmee hij kampioen speelde, naar Duitsland. Wolfsburg hoopte met de komst van McClaren het teleurstellende vorige seizoen te vergeten en terug aan te knopen met het succes van twee jaar geleden.

Wolfsburg werd in 2009 landskampioen, maar sinds het vertrek van Felix Magath bij de Volkswagenclub gaat het steeds minder. Momenteel bivakkeert de ploeg, die met hoge ambities aan het seizoen startte, op een teleurstellende dertiende plaats in de Bundesliga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties