Coosemans: "Je droomt, maar rekent er niet op"

Nico Wieme
| 7 reacties
Coosemans: "Je droomt, maar rekent er niet op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als in de heenmatch mocht Colin Coosemans nu ook weer het Brugse doel verdedigen. De Gentenaar in Brugse loondienst deed dat met verve en mag zich opmaken voor een verlengstuk tegen Charleroi.

Adrie Koster toverde met Colin Coosemans een verrassend konijn uit zijn hoed. "Toen we deze middag op afzondering waren op restaurant, nam de coach mij apart. Hij zei mij dat ik zou spelen tegen Gent. Ik doe elke dag mijn uiterste best op training en ergens hoop je er wel op eens te mogen aantreden, maar erop rekenen doe je niet. Of ik woensdag tegen Charleroi ook weer onder de lat sta? Dat moet je aan de trainer vragen?" Koster bevestigde intussen dat Coosemans sowieso woensdag het Brugse doel zal verdedigen.

Coosemans woont op een boogscheut van Gentse Jules Ottenstadion en mocht zich verheugen op een karrenvracht sms'jes. "Voor mij was dit eigenlijk een thuismatch. Ik wil ook onze eigen fans bedanken. Tijdens de match hoorde ik voortdurend hun aanmoedigingen aan mijn adres. Eigenlijk heeft iedereen zijn uiterste best gedaan. Ik heb heel veel berichtjes gekregen, maar ik heb ze nog niet kunnen bekijken. Ik wil de pluimen echter niet op mijn eigen hoed steken, heel de ploeg verdient een dikke pluim!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties