Redknapp: ‘De Spurs kunnen de titel pakken’

Redknapp: ‘De Spurs kunnen de titel pakken’
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harry Redknapp, de manager van Tottenham Hotspur, heeft voor het eerst openlijk gesproken over de titel. “We blijven outsiders, maar de competitie ligt open”, verklaarde de trainer tegenover diverse Britse media na de zege op Aston Villa gisteren.

Met dertig punten uit achttien wedstrijden doet de Londense formatie mee in de hogere regionen van de competitie. Tottenham staat momenteel op een vijfde plaats in het klassement op 7 punten van leider Manchester United. Het vertrouwen is dan ook groot bij de Spurs-manager.

“Ik acht het zeker niet onmogelijk dat Tottenham Hotspur aan het einde van dit seizoen met de titel aan de haal gaat. Je moet geloven dat je iets kunt bereiken. Voor het eerst in jaren hebben een ploeg of zes de mogelijkheid om de titel te pakken. Met spelers als Gareth Bale, Luka Modric en Rafael van der Vaart hebben we genoeg kwaliteiten om iets te kunnen verwezenlijken.”

Redknapp wil echter de druk niet te hoog opvoeren. “Het hoofddoel dat we hebben gesteld is dat we in elk geval de top vier van de Engelse Premier League moeten halen. Op die manier verzekeren we ons terug van de Champions League. Maar als je een goede reeks kan neerzetten, dan weet je niet wat er kan gebeuren. Het zal niet de eerste keer zijn dat een outsider de prijzen pakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties