Voetbalkrant.com wenst u een gelukkig Nieuwjaar

Steurbaut Kersten
| 168 reacties
Voetbalkrant.com wenst u een gelukkig Nieuwjaar
Foto: © SC

Gelukkig Nieuwjaar! De redactie van Voetbalkrant wenst zijn lezers het beste toe voor 2011. Moge het een jaar zijn waarin al uw wensen uitkomen en waarin Voetbalkrant jullie dagelijks op de hoogte zal houden van het recentste voetbalnieuws.

Wij hopen dat u deze nacht het nieuwe jaar goed hebt ingezet en dat u klaar bent voor een nieuw voetbaljaar vol spanning, kristallen dribbels en pareltjes van doelpunten. Zet u alvast schrap, want Voetbalkrant.com vliegt er alvast vanaf de eerste dag hard in.

Zo brengen wij u vandaag vier exclusieve interviews met bondscoach Georges Leekens, Rode Duivel en Eredivisie-revelatie Dries Mertens, Russisch kampioen Nicolas Lombaerts en Germinal Beerschot-speler Mats Rits. U moet op nieuwjaarsdag dus niet op uw voetbalhonger blijven zitten.

En de eerste dag is nog maar een voorproefje van wat er nog volgen moet. Het jaar 2011 zal er eentje zijn dat bol staat van de vernieuwingen op Voetbalkrant.com. Maandag starten we met een exclusief dossier rond zomervoetbal en een weekje later gaan we samen met jullie, onze trouwe lezers, op zoek naar de beste voetballer van de voorbije 10 jaar.

Het belooft dus te knallen in 2011. Nog sneller en beter worden en nog meer reportages, interviews en kritische analyses brengen. Dat is ons voornemen voor het nieuwe jaar. Met als enige doel: de voetballiefhebbers te laten scoren bij hun vrienden met het recentste nieuws heet van de naald.

Laten we samen het glas heffen op een sprankelend en succesvol 2011.

Sportieve groeten,

De Voetbalkrant-redactie

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties