Standard wil Henrique, maar Westerlo weigert

De Nijs Michael
| 26 reacties
Standard wil Henrique, maar Westerlo weigert
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard moet het de komende maanden stellen zonder de geblesseerde Gohi Bi Cyriac, dus gaan de Rouches op zoek naar een alternatief. Vooral de naam van Paulo Henrique circuleert op Sclessin, maar Westerlo wil hem (nog) niet laten gaan.

Standard en Westerlo zaten intussen al samen om een eventuele overgang van de 21-jarige Braziliaan te bespreken, maar de kans lijkt klein dat Henrique -die dit seizoen al zeven keer scoorde- Westerlo mag verlaten tijdens de winterstop.

"Voorlopig is het antwoord neen", reageert clubmanager Herman Wijnants namens Westerlo. "Hij mag niet weg. Momenteel kan ik het mij niet permitteren om Henrique van de hand te doen. Diep in de spits heb ik alleen hem."

Maar wat als Standard plots met veel geld gaat zwaaien? "Dan moet het financiële plaatje echt wel voldoende interessant zijn zodat ik een evenwaardige vervanger kan halen", stelt Wijnants in HBvL. "Bovendien is Standard niet de enige ploeg met belangstelling. Er zijn er veel. Vorige week nog informeerde een Franse club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties