Janssen: “De kans is groot dat ik gewoon bij Twente blijf’

Maarten Van Bever
| 5 reacties
Janssen: “De kans is groot dat ik gewoon bij Twente blijf’
Foto: © SC

Theo Janssen benadrukt in De Telegraaf dat hij deze winterstop wellicht niet van werkomgeving verandert. Een overgang naar het Duitse VfL Wolfsburg lijkt van de baan en de middenvelder bereidt zich gewoon voor op de tweede seizoenshelft bij FC Twente.

McClaren wilde me er graag bij hebben bij Wolfsburg, maar de club zelf is nooit concreet geworden." Voor het einde van de maand kan nog veel veranderen, maar Janssen gaat er niet vanuit. "Zoals het er nu uitziet, blijf ik gewoon bij FC Twente. En dat is niet met tegenzin. Ik heb niet voor niks nog een contract van 3,5 jaar hier en heb steeds gezegd, dat ik met evenveel plezier zou blijven."

"Er is wel wat interesse geweest. Op dit moment houd ik me er niet mee bezig. Het enige waar ik me op richt, is fit worden voor de tweede seizoenshelft." De 29-jarige middenvelder is één van de belangrijkste spelers in het elftal van trainer Michel Preud’homme en heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor naar verluidt een kleine vier miljoen euro van club kan wisselen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties