Van Nistelrooy: "Real brengt mijn hoofd op hol"

Fabian Morren
| 6 reacties
Van Nistelrooy: "Real brengt mijn hoofd op hol"
Foto: © SC

Ruud Van Nistelrooy scoorde het voorbije weekend de enige treffer tegen Schalke 04 en bezorgde Hamburg zo de zege. De Nederlandse spits beleeft een woelige periode.

Van Nistelrooy staat immers in de belangstelling van Real Madrid en ook zelf wil de Nederlander graag terugkeren naar de Spaanse topclub. HSV wil echter niet meewerken aan een transfer.

"Het waren vreemde dagen, waarin het moeilijk was je te concentreren. Er is veel gebeurd. Maar daar heb je mee om te gaan. Er zijn al eerder topclubs uit Europa langs geweest, maar daar heb ik nog geen moment over na hoeven denken. Maar nu... Dit was voor mij ook een volkomen verrassing. En dat had ook wél impact, het doet van alles met je, vertelt Van Nistelrooy.

"Het enige wat ik nu kan doen, is mijn mening geven en mijn gevoel uiten. Natuurlijk heb ik aan HSV ook veel te danken gehad. Maar als dit komt... Ja sorry, maar dan kan je bijna niet anders... Ik weet eigenlijk niet eens precies, wat ze met me voorhebben qua contract. Dat moet allemaal nog uitgewerkt worden."

"Maar het is een bizarre situatie", zo zegt de aanvaller. "Ik heb een jaar geleden afscheid genomen. En nu doen ze alles om me terug te halen. Die club, met dié trainer, dan kan het niet anders dan dat je hoofd op hol slaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties