Atlético Madrid kent geen problemen met Mallorca

Atlético Madrid heeft maandagavond probleemloos Real Mallorca opzijgezet. De eilandbewoners gingen met 3-0 onderuit in de Spaanse hoofdstad.

De Rojiblancos waren op hun hoede voor de komst van Mallorca. Het team pakte dit seizoen al de drie punten op bezoek bij Sevilla en Valencia en sleepte in Camp Nou ook een gelijkspel uit de brand.

Atlético Madrid, zonder Sergio Agüero, had bij de rust de zege echter al bijna op zak na doelpunten van Juan Valera en Diego Forlan. Webo kreeg na de rust de kans om Mallorca terug in de wedstrijd te trappen, maar de Kameroener miste een strafschop.

In de toegevoegde tijd gaf José Antonio Reyes Mallorca het definitieve nekschot. Hij duwde een voorzet van Juanfran in doel. Atlético Madrid klimt op naar de zesde plaats in de Primera Division.