Ince wil zijn zoon opnieuw huren

Yves Dekoning
| 2 reacties
Ince wil zijn zoon opnieuw huren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een vader hebben die trainer is van een ploeg, kan een voordeel zijn. Niet alleen in het provinciaal voetbal wordt er aan nepotisme gedaan, ook in League One komt het voor.

Paul Ince is momenteel manager van Notts County. Bij ex-club Liverpool speelt zoon Thomas Ince. Hij werd eerder al eens twee maanden gehuurd en speelde toen acht wedstrijden. Vader Paul wil zijn zoon nu tot het einde van het seizoen binnenhalen. Ince hoopt ook Stephen Darby opnieuw te huren van the Reds. Ook Darby werd al eens twee maanden gehuurd.

Liverpool weigerde Ince te laten gaan omdat hij geen nieuw contract wil tekenen zolang hij niet in de kern voor de eerste ploeg zit. De 18-jarige winger wil graag terug bij Notts County spelen. Paul Ince gaat zo snel mogelijk met Kenny Dalglish overleggen in de hoop dat de Schot Thomas wel wil laten gaan.

De situatie kan natuurlijk ook nadelig zijn voor Ince of de club indien iemand zijn job verliest. Zo riep Alex Ferguson onlangs alle spelers terug die Manchester United verhuurde aan Preston omdat die club zoon Darren Ferguson aan de deur had gezet. Die is enkele dagen geleden opnieuw aan de slag gegaan als manager van Peterborough United. In de Britse pers wordt al gespeculeerd welke spelers hij zal mogen lenen van Man Utd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties