Vanden Stock: "Wie houdt ons van de titel?"

Vanden Stock: "Wie houdt ons van de titel?"
Foto: © SC

Roger Vanden Stock gaf vanochtend een persconferentie. Normaal gezien werd er enkel gepraat over de Gouden Schoen, maar de voorzitter kon het heikele onderwerp van de match van zondag niet ontwijken.

"Ik verwacht een Anderlecht dat de 5-1 uit de heenmatch wil uitwissen", aldus Vanden Stock. "Het is geen wedstrijd zoals alle andere. Het zal een sowieso een geladen wedstrijd worden. Ik heb wel al een oproep naar onze supporters toe gedaan. Om het allemaal kalm te houden. Ik hoor sommigen zich al afvragen wat er gaat gebeuren als Van Damme Wasyl gaat tegenkomen. Dat hoeft allemaal niet, hou het gewoon."

"Ik ga er van uit dat alles goed gaan. Dat moet het uitgangspunt worden. Ik heb een groot vertrouwen in scheidsrechter Frank De Bleeckere en in het professionalisme van de spelers. In het begin van het seizoen heb ik gezegd dat een tweede titel ons niet mocht ontsnappen, want zowel Club als Standard waren in wederopbouw. Standard zie ik ook al niet meer als concurrent. Ik zie niet in wie ons van dat doel gaat afhouden, al heeft Genk me wel verrast."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties