Daerden: "Play-Off 1 zeker niet opgeven"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Daerden: "Play-Off 1 zeker niet opgeven"
Foto: © SC

Ondanks de 2-0-nederlaag houdt middenvelder Koen Daerden een goed gevoel over aan de wedstrijd op Anderlecht. “Er zat meer in.”

“Ik hield een goed gevoel over aan de stage en vandaag had ik het gevoel dat er meer in zat”, aldus de middenvelder die twee maand geleden nog verkommerde in de C-kern van de Rouches. “Als we tien, vijftien minuten langer die nul konden houden, dan moest Anderlecht meer risico’s nemen en kwamen er waarschijnlijk meer mogelijkheden.”

“Ook nu hadden we iets meer moeten maken van de mogelijkheden en de geboden ruimte die we kregen. Na de 2-0 wisten we dat het moeilijk werd en waren we niet meer in staat om te reageren. Een rare goal van Gillet? Bij ieder doelpunt gaan er een aantal fouten aan vooraf, maar Boussoufa kan wel makkelijk voorzetten.”

Standard valt nu uit de top-zes, maar Daerden weigert Play-Off 1 op te geven. “Als je het klassement bekijkt, valt het nog wel mee. Er staan ook nog acht wedstrijden op het programma, hé. Al mogen we natuurlijk wel niet te veel meer weggeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties