Manager Nong: "Waarom haalt KVM hem niet terug?"

Fabian Morren
| 30 reacties
Manager Nong: "Waarom haalt KVM hem niet terug?"
Foto: © SC

De transfer van Aloys Nong naar Standard is voorlopig geen succes. De makelaar van de aanvaller praat zelfs al over een eventuele terugkeer naar zijn ex-club KV Mechelen.

Nong mocht dit seizoen nog geen enkele wedstrijden uitspelen bij Standard. Vier keer kwam hij aan de aftrap en vier keer mocht hij invallen.

"Aloys heeft het niveau van Standard onderschat", zegt zijn makelaar Paul Stefani in HNB. "Dat heeft hij zelf ook al toegegeven in interviews. Normaal gezien kan hij het niveau van Standard aan. Maar hij zal beter moeten gaan spelen dan hij nu bezig is."

KV Mechelen is net nu op zoek naar een nieuwe spits. "Waarom niet Nong terugnemen?", reageert makelaar Stefani. "KV Mechelen zou Nong goed kunnen gebruiken en Standard wil er zeker over spreken."

KVM-voorzitter Johan Timmermans vindt dat een goed idee. "Nong heeft met zijn hart voor Standard gekozen. Het is geen goed idee jongens tegen hun goesting terug te halen. Natuurlijk kunnen wij hem goed gebruiken maar Fi Vanhoof heeft ook nog andere ijzers in het vuur liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties