Peeters: "Alleen tevreden over resultaat"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Peeters: "Alleen tevreden over resultaat"
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft met een 2-0-zege tegen Germinal Beerschot een optie genomen op een ticket voor de halve finale. Bob Peeters kon echter niet tevreden zij over het vertoonde spel. “Alleen over het resultaat kunnen we tevreden zijn.”

“We waren goed aan de wedstrijd begonnen”, stelt Peeters. “De voorsprong na vijf minuten was dan ook verdiend, maar daarna hebben we de controle weggegeven. We lieten Germinal Beerschot zelf in de wedstrijd komen zonder dat ze echte kansen konden afdwingen.”

“Het was een beetje hetzelfde verhaal als tegen Lierse. Er was te weinig druk op de bal. Gelukkig valt voor de rust nog die 2-0 op een stilstaande fase. Na de rust hebben we een beetje met de handrem op gespeeld. We hadden wel veel balbezit, maar hebben er weinig mee gedaan.”

De buit is nog niet binnen, weet Peeters. Nochtans speelde Cercle bijna een uur met een man meer en liet groen-zwart na de kwalificatie al definitief binnen te halen. “De fase voor de rode kaart heb ik niet gezien, maar de lijnrechter was toch resoluut.”

“Tegen tien man zijn we nog op zoek gegaan naar de 3-0, maar toch vanuit een organisatie. 2-0 is nog altijd beter dan 3-1. Het ziet er goed uit, maar de wedstrijd is nog niet gespeeld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties