Kuyt: "Ik hoop dat Dalglish langer aanblijft"

Maarten Van Bever
| 2 reacties
Kuyt: "Ik hoop dat Dalglish langer aanblijft"
Foto: © SC

Dirk Kuyt is de volgende Liverpool-speler die pleit voor een langer verblijf van interim-coach Kenny Dalglish. De Schot die eind december het roer overnam van de ontslagen Roy Hodgson zette Liverpool terug op de rails.

Onder Dalglish slaagde Liverpool er in zijn laatste vier duels te winnen. Daardoor klom de club die zich eind oktober nog in de degradatiezone bevond, op naar de zesde plek in de Premier League. Dirk Kuyt hoopt dan ook dat de Schot ook na dit seizoen aanblijft. Eerder lieten Steven Gerrard en Jamie Carragher al hun appreciatie blijken voor Dalglish.

"Ik ben heel blij met Kenny,” adlus Kuyt tegenover Sky Sports. “Tot op heden pakt het heel positief uit voor ons. Vanaf de eerste dag dat hij op het veld stond heeft hij ons vertrouwen gegeven. Hij vertelde ons dat we allemaal goede voetballers waren en dat hij hier was om ons te helpen."

"Het klikt tussen de spelers en Kenny, maar ook met zijn assistent Steve Clarke. Alles ziet er nu beter uit en dat is positief voor ons", vervolgt Kuyt, die van mening is dat Dalglish een vaste aanstelling verdient. "Als je kijkt naar de resultaten en het humeur van de spelers, dan moet ik me daarbij aansluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties