Vandooren: "Kameraden feliciteerden me met mijn doelpunt"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Vandooren: "Kameraden feliciteerden me met mijn doelpunt"
Foto: © SC

Gonzague Vandooren ontpopte zich vrijdag tot schlemiel van het weekend. Met een eigen doelpunt, dom balverlies en handspel in de eigen zestien lag de Lierse-verdediger aan de basis van de zware 4-1-nederlaag op het veld van AA Gent.

“Ik voel me verantwoordelijk voor de nederlaag, maar ik heb toch redelijk goed de slaap kunnen vatten”, zegt Vandooren in HNB. “De trainer heeft me ook geen uitleg gegeven toen hij me naar de kant haalde. Dat hoeft ook niet.”

“Ik ben ook geen jongen van achttien meer die een paar keer op rij blunderde. Ik kan voldoende relativeren en ik ben ook niet het type dat bij de psycholoog langs moet. Het vrije weekend kwam precies op tijd. Ik kon in alle rust bij mijn familie blijven, waar ze nooit over voetbal praten.”

Toch werd Vandooren met het spelletje geconfronteerd. “De telefoon stond niet stil. Iedereen wilde me spreken, ook mensen die ik sedert lang niet meer gehoord had. Kameraden feliciteerden me met mijn doelpunt. Misschien moet ik de toekomst wel meer zulke fouten maken, om mijn vriendenkring wat uit te breiden.”

“Ik wil dit niet in het belachelijke trekken, maar je moet zo snel mogelijk de knop omdraaien. Er zijn ergere dingen in de wereld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties