Lucas Biglia over de Copa America en zijn vertrek

Fabian Morren
| 25 reacties
Lucas Biglia over de Copa America en zijn vertrek
Foto: © SC

De ambities van Lucas Biglia zijn duidelijk. In juli wil hij schitteren in de Copa America en nadien wil de Argentijnse middenvelder van Anderlecht naar een grotere competitie verhuizen.

De vriendschappelijke interland tegen Portugal wordt zeer belangrijk voor Biglia om een selectie voor de Copa America af te dwingen. "Het bezorgt me ontzettend veel stress", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Er staat in die ene wedstrijd voor mij veel op het spel. Ik probeer me af te reageren door veel te praten met de mensen rondom mij. En als ik speel, wil ik op het veld de zaken zo eenvoudig mogelijk houden."

Ook met een wat offensievere rol zou Biglia niet bij Anderlecht blijven. "Er spelen andere criteria mee: persoonlijke ambities, beter worden als speler. Dat is de reden voor een vertrek. De positie heeft daar niks mee te maken."

Bovendien heeft de Argentijnse bondscoach Batista gezegd dat hij beter naar en grotere competitie vertrekt. "Hij heeft me tijdens ons gesprek gezegd dat hij denkt dat ik in een grotere competitie beter kan worden en dat ik het niveau aankan. Maar hij zei ook dat ik het hier goed doe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties