Radzinski: "Positieve 'vibe' van Sollied"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Radzinski: "Positieve 'vibe' van Sollied"
Foto: © SC

De zenuwen op het Lisp zijn vanavond hooggespannen. Lierse en Germinal Beerschot staan voor een onvervalste zespuntenwedstrijd. Tomas Radzinski is alvast optimistisch.

Bij winst nadert Lierse vanavond tot op één punt van Germinal Beerschot. “Een gelijkspel zou ook geen drama zijn. Alleen verlies is een ramp”, zegt Radzinski in HLN. “Zo lang we niet de boot in gaan, blijft alles mogelijk. Na Germinal Beerschot spelen we immers nog drie keer thuis. Ook dan kunnen we punten halen.”

“We hebben een ervaren groep, die hopelijk niet zal bezwijken onder de druk. Sollied brengt de nodige structuur tussen de lijnen en hij zorgde voor een positieve 'vibe'. Mede dankzij hem blijft het geloof in een goede afloop groot.”

Het blijft echter een apart gegeven, dat degradatievoetbal, voor Radzinski. “Ik maakte het ooit één keer eerder mee. In mijn tweede seizoen bij Everton hadden we pas op de voorlaatste speeldag zekerheid omtrent het behoud in de Premier League. Het verschil was dat we toen wel altijd boven de degradatiestreep hebben gestaan.”Hoe vreemd is het voor jezelf om plots tegen de degradatie te moeten vechten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties