Mboyo: "Voelt een beetje raar aan"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Mboyo: "Voelt een beetje raar aan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net tegen zijn ex-ploeg maakte Ilombe Mboyo zijn eerste doelpunt voor AA Gent. Met dank aan de blunderende Damien Lahaye. “Het voelt een beetje raar aan”, aldus ‘Le Petit Pélé’.

In januari ruilde Mboyo KV Kortrijk voor AA Gent.  Lang heeft hij niet moeten wachten op zijn eerste doelpunt in het shirt van de Buffalo’s, al kende de Congolese Belg wel wat geluk. Damien Lahaye liet zijn voorzet door de armen en benen in doel glippen.

“Het was een fout van de doelman”, beseft Mboyo. “Maar het is ook dankzij het storende werk van Ljubijankic dat de bal tegen de netten verdwijnt. Ik ben heel blij dat ik mijn eerste doelpunt voor AA Gent maak en hopelijk volgen er nog, al is het wel wat raar om net tegen mijn oude club raak te treffen. Maar ik speel nu bij Gent en daar liggen nu mijn doelstellingen”

AA Gent beleefde in het Guldensporenstadion een moeilijke avond. “Kortrijk is thuis dan ook een van de beste ploegen in de competitie. Racing Genk, Standard, Club Brugge, … Allemaal kwamen ze hier verliezen. Alleen Anderlecht en Westerlo pakten hier de drie punten. En dan nog met een man meer.”

“Het zijn de statistieken die tellen, maar de rest mogen we niet vergeten. Op training moeten we daaraan werken. Maar iedereen kan ook een mindere dag hebben. Zelfs Barcelona kan gelijkspelen. En als het moet, wil ik zo heel het seizoen wedstrijden winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties