Bulykin: “Ik wil graag blijven bij ADO Den Haag”

Maarten Van Bever
| 13 reacties
Bulykin: “Ik wil graag blijven bij ADO Den Haag”
Foto: © SC

Dmitri Bulykin is bij ADO Den Haag aan een uitstekend seizoen bezig. De huurling van Anderlecht ziet een verlengd verblijf bij de Nederlandse club wel zitten en ook ADO wil de Russische goalgetter graag houden, al vormt zijn salaris mogelijk wel een probleem.

Bulykin, die bij Anderlecht nooit wist door te breken, doet het uitstekend in de Nederlandse Eredivisie. De Rus vond dit seizoen al vijftien keer de weg naar de netten. Bulykin heeft zelf al aangegeven graag te willen blijven en ook ADO heeft er nooit een geheim van gemaakt de spits langer te willen houden.

De salariseisen van de Rus vormen mogelijk wel een probleem voor de club uit Den Haag. Bulykin zet de deur nu op een kier. "Daar moet echter wel over te praten zijn. Voor mij hoeft geld niet de reden te zijn voor het al dan niet doorgaan van een transfer. Ik wil graag blijven", zegt Bulykin in Voetbal International.

ADO wil ook graag het contract van onze landgenoot Timothy Derijck met twee seizoenen verlengen. Zijn huidige contract loopt na volgend seizoen af. De onderhandelingen zijn voorlopig opgeschort, maar zullen na het seizoen voortgezet worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties