"We hadden onze plaats in de Champions League"

Fabian Morren
| 39 reacties
"We hadden onze plaats in de Champions League"
Foto: © SC

Donderdag speelt Anderlecht in de zestiende finales van de Europa League tegen Ajax. Volgens Mbark Boussoufa had paars-wit ook zijn plaats in de Champions League.

"Ik denk dat we bewezen hebben dat we beter waren dan Partizan Belgrado. We hadden dus onze plaats in de Champions League", zo vertelt Boussoufa, die nu droomt van meer in de Europa League.

"Het belangrijkste was: de poules overleven. Dat is gelukt", stelt de Marokkaanse international in Sport/Voetbalmagazine. "Elke stap die wij nu verder geraken, is een bonus. Als we Ajax uitschakelen, zal dat al mooi zijn. Verder kijk ik niet. Natuurlijk zou een halve finale of een finale schitterend zijn, maar de weg is nog lang."

Over zijn toekomst heeft Boussoufa nog geen beslissing genomen. "Ik ben mij er perfect van bewust dat, als ik vertrek, ik opnieuw zal moeten beginnen. Misschien niet helemaal vanaf nul, maar toch wel een trapje lager dan waar ik nu sta in België. Ik zal moeten groeien, mijn nut bewijzen in mijn nieuwe club, om te proberen ook daar de top te bereiken. Die uitdaging schrikt mij niet af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties