Lahaye: "Laat de supporters van Germinal Beerschot maar zingen"
Steurbaut Kersten
| 30 reacties
Lahaye: "Laat de supporters van Germinal Beerschot maar zingen"
Foto: © SC

De supporters van Germinal Beerschot hebben zaterdagavond al een mikpunt van spot: Damien Lahaye. De 27-jarige doelman van Kortrijk ging twee keer op rij in de fout. “Laat ze maar zingen, ik versta toch geen Nederlanders.”

Na zijn monumentale blunder tegen AA Gent verliet Lahaye het Guldensporenstadion zonder te douchen. De doelman trok zelfs naar Wallonië, om zich even terug te trekken bij familie. Donderdag verbrak hij de stilte.

“Ik wou niemand onder ogen komen”, zegt Lahaye in HNB. “Ik zou helemaal onderuit zijn gegaan. Ik wist toch dat iedereen me in de armen zou nemen. Maar weggaan was niet goed, ik liet mijn ploegmaats en familie in de steek.”

Lahaye kan het voorval al plaatsen. “Op zich is dat verloren punt geen drama. Het is gewoon jammer voor het geld van mijn ploegmaats en voor mijn toekomst. De mensen onthouden maar een ding van Lahaye: dat is die keeper die in twee matchen op rij flaterde.”

Georges Leekens stak de doelman een hart onder de riem, dat zullen de supporters van Germinal Beerschot zaterdag niet doen. “Ik weet van Glenn Verbauwhede dat ze over mij zullen zingen. Als dat in het Nederlands gebeurt, zal ik er toch niets van begrijpen. Ik hoop alleen dat het spreekwoord geen twee zonder drie niet uitkomt...”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties